私は時折、キッチンで自分の手持ちのものをかなりarbitrary意的に混ぜ合わせて実験することがあります。
今夜は、シチューと呼べるものを作りますが、液体はずっと少ないです。それは約3時間で準備ができるはずのクロックポットにあります。私は「蒸し煮」が意味する事前調理なしで始めたので、蒸し鶏ではありません。私はそれをローストと呼ぶ傾向がありますが、非常にゆっくりと行われています。
それでは、好奇心から、それに対する最良の用語は何でしょうか?
私がやったことは次のとおりです。
* wash/scrub and trim four large carrots
* eat two tangerines, washing the rinds
and placing them in the bottom of the crock pot (under
the carrots which now form a sort of gridiron)
* add in a whole yellow onion (peeled and quartered)
and a couple of shallots and whole potatoes
(forming a ring around the edges)
* season four raw chicken thighs which seasoned salt,
chili powder, minced ginger, whole cloves, and oregano
and place those on the bed of carrots. with just enough
water to submerge the carrots
* put a small pat of butter on the top of each piece of chicken
だから、なぜシチューやローストなのかはわかりますが、どちらでもありません。
それは何ですか?